Takkie Annie MG Schmidt | 9789045118376 | Boeken | bol.com

Product beschrijving. Wie houdt er niet van Takkie? Hij is schattig en knap en altijd vrolijk. Jip en Janneke zijn gek op hem. Ook als hij van huis wegloopt of ruzie krijgt met Siepie is hij onweerstaanbaar. De mooiste verhalen en illustraties zijn nu verzameld in een bundel voor alle jonge (en oude) hondenliefhebbers.

Raadsels woordenboek – Rečnik.NU – Vraag een zoekopdracht aan

Schmidts verhalen over Taki, een materialistische jongeman en zijn buurmeisje. (12)

Takkie (ebook) Annie MG Schmidt | 9789045118475 – bol.com

Anna Maria Gertrude Schmidt werd geboren op 20 mei 1911 in Kapelle op Zuid-Beveland (Zeeland). Na de HBS in Goes ging ze naar Den Haag om notarieel recht te studeren, maar veranderde dat al snel voor een cursus steno en typen bij Schoevers.

Review van Takkie – Annie MG Schmidt – KiDDoVz voor …

Takie is altijd blij! Dus je eigen boek mag natuurlijk niet ontbreken! Jip en Janneke zijn dol op hem. Ook als hij van huis wegloopt of ruzie krijgt met Siepie is hij onweerstaanbaar. De mooiste verhalen en illustraties zijn nu verzameld in een bundel voor alle jonge (en oude) hondenliefhebbers.

Schmidts verhalen over Taki de materialistische …

Schmidts verhalen over Taki, een materialistische jonge dorpeling en zijn buurmeisje Schmidts verhalen over Taki, een materialistische…

Takkie | Vlaamse catalogus

Een bundel van twaalf verhalen over twee buurtkinderen, Jip en Janneke, en hun hond Taki. Langwerpige uitgave met tekeningen in kleur en zwart-wit. Vanaf ongeveer 3 jaar; Auteur: Annie M.G. schmidt; Meer dan 150 keer in Vlaamse bibliotheken

Takkie | Annie M. Dhr. Schmidt | Lees | 9789045118376 …

Wie houdt er niet van Takkie? Hij is schattig en knap en altijd vrolijk. Jip en Janneke zijn gek op hem. Ook als hij van huis wegloopt of ruzie krijgt met Siepie is hij onweerstaanbaar. De mooiste verhalen en illustraties zijn nu verzameld in een bundel voor alle jonge (en oude) hondenliefhebbers.

Annie MG Schmidt – Jip en Janneke – Verhalen van Annie M …

Ontdek tracklist-credits en meer voor Jip Ann Janneke – Verhaaltjes Van Annie MG Schmidt door Annie MG Schmidt. Vergelijk versies en koop bij Discogs

Jip en Janneke – Wikipedia

De verhalen vertellen over het dagelijks leven van twee buurkinderen, Jip en Janneke. Takie de hond en Siepie de kat zijn belangrijke bijfiguren. Veel van de verhalen spelen zich af in of rond het huis van een van de twee kinderen. De ouders van Jip en Janneke komen er vaak in voor, vooral de moeder van Jip.

BookStarts nostalgisch advies voor je kind is Takkie…

Foto van ‘Takkie’ van Annie MG Schmidt en Fiep Westendorp. Dat is ons nostalgische advies voor een boek voor je kind. Takie, de lieve teckel van buurtvrienden Jip en Janneke, heeft eindelijk zijn eigen boek. Met twaalf hartverwarmende hondenverhalen in de vorm van kroketten die je hart verwarmen.

Takkie | Munt punt

Een bundel van twaalf verhalen over twee buurtkinderen, Jip en Janneke, en hun hond Taki. Langwerpige uitgave met tekeningen in kleur en zwart-wit. Vanaf ongeveer 3 jaar; Auteur: Annie MG Schmidt

Kleine Takkie door Annie MG Schmidt – Hebban.nl

Een stevig kartonnen boek met korte verhalen over de schattigste hond Taki. Jip en Janneke zijn gek op hem vanaf het moment dat ze hem op straat vinden. Takie kan heel goed zwemmen en helpt graag met bellen blazen. Aan avonturen geen gebrek met die hond in huis!